Acer annonserer Android 4-mobil før MWC

Acer annonserer Android 4-mobil før MWC

Satser på myke kurver, pastellfarger og krom.

Acer har i forkant av den store Mobile World Congress-messen i Barcelona lansert en ny og rimelig smarttelefon med Android 4.0.

Telefonen har fått navnet Acer Liquid Glow, og har ifølge en pressemelding fra Acer en 3,7-tommers skjerm. Acer har lagt vekt på avrundede former, detaljer i blank "krom" og det de selv kaller "trendy farger" – i dette tilfellet svart, hvitt eller rosa. Fargevalg på skjermen vil også være tilpasset fargene på selve telefonen, hvis du da ikke velger å endre dette senere.

Pressemeldingen sier ingenting om øvrige spesifikasjoner, men ifølge Pocket-lint.com skal det være snakk om en Qualcomm 7227A 1GHz prosessor, 1 GB lagringsplass og 512 MB RAM. Telefonen måler 117 x 58,5 x 11,5 mm og veier 125 gram.

NFC-støtte

Kameraet har en oppløsning på 5 megapiksler og er utstyrt med LED-lys. Det er panoramafunksjon og mulighet til å fokusere ved å trykke direkte på skjermen.

Med Android Beam kan du dele bilder med andre via NFC, ved å holde mobiltelefonen mot en annen telefon med NFC. Du kan også dele kontakter, favorittapper, musikk eller videoer.

Acer Liquid Glow vil bli tilgjengelig tidlig i sommer. Acer Norge sier imidlertid de foreløpig ikke har none planer om smarttelefoner i Norge, så det er usikkert om vi får se denne mobilen her til lands.

Amobil har tre personer tilstede på Mobile World Congress, som går av stabelen 27. februar - 1. mars. I tillegg til at vi vil gi deg nyheter og "sniktitter" på nye mobiltelefoner her på Amobil.no vil vi også holde deg løpende oppdatert på våre Facebook-sider.

Les også: Android 4 snart klar til Acer-nettbrett

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen