Test Account Tracker

Få kontroll på økonomien

Account Tracker er din personlige regnskapsfører.

Format: iPhone, iPad og Windows Phone
Pris: 21,-

Feriepengene er for lengst brukt opp, og kontoen skriker desperat etter desemberlønnens reduserte skattetrekk.

Account Tracker.
Account Tracker.

Hvis dette høres kjent ut så kan appen Account Tracker være noe for deg. Den har lenge vært en av de mest populære finans-appene for iPhone, og har nå også kommet til Windows Phone.

Account Tracker lar deg sette opp utgifter og inntekter og rett og slett holde orden på økonomien. Her setter du opp kontoer og budsjetter, og legger til inntekter og utgifter, enten engangstransaksjoner eller gjentagende hendelser som lønn og huslån.

Mer enn saldoen

Vitsen med å gjøre alt dette er selvsagt ikke bare at du skal se hvor mye penger du har på kontoen akkurat nå, men også hvor mye du har tilgjengelig i slutten av måneden, eller hvor mye som brukes på de forskjellige tingene.

Du kan vise en drøss med rapporter, og det er kanskje her Account Tracker skiller seg fra de enkleste økonomiprogrammene. Du har nemlig rikelig med muligheter for å hente ut rapporter og også eksportere disse til PDF eller til regneark.

Dessverre så forutsetter at all denne funksjonaliteten at du faktisk må legge inn de forskjellige transaksjonene selv. Hvis du er så pass strukturert at du legger inn alt du bruker i en app som denne, så har du kanskje brukbar oversikt over økonomien fra før.

Uansett så vil mange foretrekke bankenes egne apper, som i mange tilfeller automatisk blir oppdatert med dine transaksjoner og dermed hele tiden er mer eller mindre oppdatert uten at du må gjøre noe selv.

På den annen side kan nettopp det å faktisk legge inn alle utgifter og inntekter gjøre deg mer bevisst på hva du faktisk bruker pengene til.

Terningkast: 4

- Last ned til iPhone
- Last ned til Windows Phone

Her finner du alle våre app-tester

Se også:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen