Test

Acase CS-160

Vi har ikke rent sjeldent brukt skildringer i retningen "smått er godt" når det har vært snakk om små og søte komponenter, maskiner eller diverse dill-dall. I dag vil vi bruke dette rundt et kabinett. Vi har allerede sett på et par små kabinetter den siste tiden, men ingenting kan måle seg med det vi i dag skal møte.

Acase CS-160 er et virkelig lite kabinett, og da mener jeg virkelig lite. Bare se på bildet over, og sammenlign de små USB-kontaktene med resten av produktet. Om du er blant de som liker å se det hele for deg ved hjelp av tall, er de fysiske målene 22 x 6,8 x 24,5 cm. Lengden er med andre ord mindre enn ett A4-ark, og tykkelsen er på nivå med en større musepeker.

CS-160 er et mini-ITX-basert kabinett, og det meste som er overflødig er enten fjernet, flyttet ut av kabinettet eller komprimert til minste fysiske format. Den medfølgende strømforsyningen er i all hovedsak ekstern, den optiske enheten du velger må være av den ekstra tynne typen, og lagringsmediet bør ikke være mer enn 7 mm høyt. Kabinettet leveres med føtter for både liggende og stående bruk, og retter seg i all hovedsak mot klientlignende maskiner og stue-PC-er. Vi tar en nærmere kikk!

Takk til Maxpoint som sendte produktet til test.

AplusCase CS-160   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen