Abonnements-Outlook fra Microsoft

Tjenesten kommer til å koste $59 i året, omtrent 370 kr, og for denne prisen får du en e-post-konto med 2GB lagringsplass sammen med programmet. Du vil selvsagt også ha muligheten til å sjekke flere e-post-kontoer fra Outlook Live, og støtten for bedriftsservere basert på Exchange er selvsagt inkludert.

Microsoft ønsker med dette tilbudet å tilby mer til storbrukerne av Hotmail, de som bruker Hotmail mye men ikke nødvendigvis eier en kopi av Office, ifølge en uttalelse fra Brooke Richardson i Microsoft til CNet News.com. En størrelse passer rett og slett ikke alle, sa hun videre.

Richardson tror at det er plass til flere abonnementsbaserte Office-produkter fremover, selv om selskapet ikke har noen konkrete planer om å tilby dette. Outlook er et veldig bra produkt å ha som abonnement, og vi kommer til å studere og lære fra hva vi lærer med denne lanseringen uttalte hun til CNet News.com.

Dessverre vil ikke Outlook Live bli tilgjengelig i Norge helt enda, siden det foreløpig er begrenset til USA, Canada og Storbritannia. Microsoft håper å utvide til andre land også, men planer for dette er ikke lagt ennå.

Kilde: CNet News.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen