ABIT og NVIDIA skiller lag?

Det er nettstedet The Inquirer som slipper denne bomben i dag. Grafikk- og hovedkortprodusenten ABIT står bak en rekke produkter med NVIDIA-logo. Blant annet har det nForce2-baserte kortet NF7 blitt en favoritt blant mange entusiaster.

ABIT har i tillegg lenge vært en eksklusiv grafikkpartner for NVIDIA, men skal i det siste hatt planer om å gå over til å bli "agnostisk" - og legge ATI-kort til i porteføljen deres. Men dette skal i følge The Inquirer ikke være årsaken til bruddet mellom selskapene.

Problemet skal være uløselige motsetninger på ledelsesnivå - noe som kan tyde på at selskapene rett og slett har blitt uvenner. Selve forhistorien og årsaken til splittelsen mellom selskapene er ukjent for alle utenom toppene i ABIT og NVIDIA.

En kjapp sjekk på ABIT sin hjemmeside viser at nForce og GeForce-baserte produkter fortsatt tilbys. Det er uklart om splittelsen vil medføre at NVIDIA-baserte ABIT-produkter forsvinner fra hyllene med en gang, eller om det bare gjelder fremtidige produkter.

Det vil sikkert komme mer informasjon om bruddet i løpet av de nærmeste dagene, men enn så lenge er ingen av partene villige til å si stort hverken til hverandre eller til pressen.

(Kilde: The Inquirer, ABIT)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen