ABIT med "revolusjonerende" hovedkort


John "Fatal1ty" Wendel i sitt rette element

ABIT er godt kjent for å legge vekt på dønn stabile hovedkort som også klokker bra, men de har også i lengre tid sponset en av verdens beste FPS (first person shooter)-spillere - John "Fatal1ty" Wendel - i et håp om også å bli gamernes førstevalg. På Computex Taipei ble mang en journalist utsatt for Fatal1ty's kunster - der man "vant" hvis man overlevde fire minutter. Når han nå får sin egen serie med datakomponenter, kommer de til å "omdefinere" hovedkortbransjen, sier ABIT:

- Vi vil ikke slippe noe informasjon om Fatal1ty-familien med hovedkort, men basert på allerede tilgjengelig informasjon, kan vi anta at de blir totalt forskjellige fra det du hadde ventet deg fra ABIT eller noen andre produsenter, skal en av ABITs talsmenn ha sagt til X-bit labs.

Dermed er det bare å smøre med tålmodighet. Hovedkortene og resten av serien, som ventes å også inneholde et kabinett, skal slippes samtidig med GeForce 6600/GT på QuakeCon 2004 som begynner om få dager, ifølge ABIT.ABIT's Fata1ty-kabinett ventes også (her en tidlig versjon på Computex)

- ABIT Fatal1ty-hovedkort vil bruke komponenter som ingen har sett før, og vil bli førstevalget for spillmaskiner, uten konkurranse, skryter ABITs pressemelding i dag.

Hovedkortene vil antakelig basere seg på de høyest ytende brikkesettene for AMD- og Intel-plattformene, så det er naturlig å tro at de uante komponentene dermed ikke vil være direkte relatert til brikkesettene eller prosessorene. Med ABITs rykte vil de antakelig også ha svært gode overklokkingsegenskaper, men når det kommer til helt nye komponenter blir vi nødt til å vente og se.

QuakeCon 2004 går av stabelen fra 12 til 15 august, så det er bare et spørsmål om få dager før vi vet hva ABIT har oppe i ermene sine.

(Kilder: ABIT, X-bit labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen