Abit lanserer P35-kort

Toppmodellen IP35 Pro
Toppmodellen IP35 Pro
Klikk for større bilde

Abit var det eneste som gjaldt på hovedkort-fronten på slutten av forrige tiår. Deres legendardiske Intel 440BX-baserte kort med BH6 i spissen fremkaller fortsatt våte drømmer hos enkelte.

Så rammet en rekke uheldige omstendigheter Abit, og flere av produktene deres ble belemret med leie produksjonsfeil. Det gjort sitt til at ryktet ble frynsete, salget gikk ned og økonomien ble dårlig. Etter å nesten ha stoppet helt opp, ble så Abit kjøpt opp av USI.

Med giganten USI i ryggen har Abit endelig fått sving på produksjonen igjen. Selskapet kalles nå formelt Universal abit, men på folkemunne er det Abit som fortsatt gjelder. Selskapet satser friskt og håper å kunne gjenvinne noe av sin fordums storhet.

Tre modeller
Det gjenstår å se om selskapets nye P35-baserte kort kan bistå med dette, men faktum er at Abit nå lanserer flere ulike modeller basert på Intel P35-brikkesettet. Se bilder og få mer informasjon om produktene i prisguiden:

Forskjellene mellom de tre kortene består bl.a. i antall SATA-porter (interne og eksterne) og antall nettverksporter. IP35 Pro er toppmodellen.

Priser og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent, men kortene ventes å komme i salg i løpet av juni. Sjekk tilgjengelige Intel P35-basert kort i prisguiden.

Les mer om de nye kortene hos Abit.

(Kilde: Abit)

Kommentarer (14)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen