Test

ABIT KV8-Pro: "VIA done right"

ABIT er en av de få produsentene som ikke har valgt å legge vekt på nForce3 250-produkter, og ifølge dem selv vil man neppe se det før ut på høsten en gang. Derimot ønsker de å fokusere mer på sine VIA-produkter, som de mener er en svært god løsning sammen med deres µGuru-brikke.

Det begynner å bli godt over en måned siden vi for første gang fikk tak i deres KV8-Pro kort basert på VIAs K8T800 Pro-brikkesett. Den viktigste forskjellen mellom Pro og det gamle non-Pro-brikkesettet er støtte for AGP/PCI-lås. Det kom fort frem at ABIT hadde begått en mindre designtabbe på kortet som gjorde at AGP/PCI-låsen på kortet ikke fungerte med en ny BIOS-versjon som skulle tillate denne funksjonen. Derfor kalte selskapet tilbake alle kort de hadde produsert for å gjøre modifikasjoner på kortet. En ny revidert versjon ankom igjen fort vår testlab, men etter en del problemer med PCI/AGP-låsen, samt ustabilitet, fant til slutt ABIT ut at kortet de hadde sendt til oss ikke hadde fått en fullverdig oppgradering.

Et nytt kort ble dermed sendt til oss. Dagen etter at dette var mottatt, fikk vi en ny henvendelse fra ABIT der de begeistret kunne informere om at de den dagen hadde fått inn en ny revisjon KV8-Pro-kortet som visstnok skulle komme med markedes beste overklokkingsegenskaper og at alle nye kort de sendte ut på markedet ville være av denne typen. Dermed dukket mannen fra UPS opp for fjerde gang med et KV8-Pro-kort. Vi tenkte med oss selv at det bør helst være verdt ventetiden.

Takk til ABIT som sendte oss kortene til test.Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen