ABIT bundler µGuru-klokken

Tidligere i dag skrev vi om dårlig LGA775-salg for hovedkortprodusentene, som har forsøkt nesten alt som er å prøve - inkludert bundling av PCIe-grafikkort fra ATI og NVIDIA - for å øke salget. Nå ser det ut til at ABIT trekker et ess opp av ermet, og skal nå begynne å bundle sine egne overklokkingsredskaper med LGA775-kortene sine.

Unntaket er derimot ABIT KV8 Pro, basert på VIAs K8T800 Pro-brikkesett for AMDs sokkel 754. Dette kortet har vært populært både hos entusiaster og anmeldere, også her på HW.no, der testerens dom var "Via done right." Det var også bare dette kortet som ABIT nevnte i pressemeldingen sin, som kan tyde på at det ble inkludert for å skjule at bundlingen er for å bedre et ellers skuffende LGA775-salg.


ABITs µGuru-"klokke"

KV8 Pro får selskap av alle ABITs LGA775-kort i og med at samtlige heretter skal bundles med ABITs sin "fancy kontrollenhet", som går under navnet µGuru-klokken, eller "µGuru Clock." Kort fortalt er dette en kontrollenhet med LCD-skjerm og knapper til skrivebordet, som kan justere ytelsen til forskjellige nivåer, og som viser viftehastigheter og temperaturer fra forskjellige deler av systemet.

For en stund siden mottok redaksjonen i HW.no massevis av pressemeldinger fra ABIT om noe som ble fremstilt som et helt nytt produkt: "ABIT 3rd Eye" - men noen enkle undersøkelser avslørte at det kun dreide seg om et nytt navn på ABIT-hovedkort som var bundlet med µGuru-klokken. Hovedkort med denne bundelen vil dermed få "3rd Eye" på slutten av navnet sitt.

ABIT har også oppdatert hjemmesidene sine med de nye produktene, som blir hetende AG8-3rd Eye, AA8-3rd Eye, AS8-3rd Eye, og KV8 Pro-3rd Eye.

Det er uklart om ABIT akter å legge til "klokken" uten å samtidig legge til noe på prislappen, eller om det fortsatt vil bli mulig å kjøpe kortene uten denne.

(Kilde: ABIT)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen