Årets verste filmopplevelser

Sharon Stone ble verdenskjent etter sin opptreden i ”Basic Instinct,” for toeren blir hun nominert til det gyldne bringebæret, og filmen får hele syv nominasjoner.

Se større versjon og flere bilder
Kvinnen i vannet får tvilsom nominasjon.

Wayans-brødrene

"Basic Instinct 2" får dermed like mange nominasjoner som den lite morsomme ”Little Man”, som er laget av Wayans-brødrene, guttene bak ”Scary Movie”.

”Basic Instinct 2” drar i land nominasjoner for verste film, skuespillerinne, birolle, regissør, oppfølger, manus og par på lerretet. ”Little Man” er nominert til verste film, remake/rip-off, regissør, manus, par på lerret og to nominasjoner for verste skuespiller.

Fra beste til verste

M. Night Shyamalans nyeste film ”Lady in the Water” er også med i løpet om verste film, sammen med blant annet ”The Wicker Man”. Shyamalan ble i 2000 nominert til Oscar som beste regissør for filmen ”Den Sjette Sansen”.

Andre nominerte til det gyldne bringebær, som deles ut samme natt som Oscar-prisen, er søstrene Hilary og Haylie Duff for sine rolleer i ”Material Girls”, Lindsay Lohan for ”Just My Luck” og Jessica Simpson for ”Employee of the Month”, som alle konkurrerer om verste skuespillerinne sammen med Stone.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen