Årets smarteste tilbehør?

De er alle blitt en nødvendighet for mange proffbrukere, har ingenting med hverandre å gjøre og er lett å miste. Men hvorfor ikke putte dem i samme innpakning? Bluetooth-produsenten Bluetrek har gjort genistreken å kombinere et minnekort og en USB-disk inni et trådløst hodesett.

Foto: Bluetrek
Foto: Bluetrek

Resultatet er Bluetrek Buzz, tre ting i én.

Ved å gi hodesettet en USB-kontakt kan det lades direkte via datamaskinen. Og minnekortet brukes som lagringsenhet, slik at du selv kan bestemme hvor stor mengde minne du ønsker å ha i USB-disken din. Samtidig som du får nok en grunn til å ha et stort minnekort for mobiltelefonen din.

Kombinert = bra?

En typisk innvending mot kombinerte løsninger som Buzz er at de alltid vil komme til kort i forhold til dedikerte løsninger som kun fokuserer på en ting.

Dette virker ikke å være tilfelle for Buzz. Hodesettet skal klare 6 timer med tale eller 10 dager med hviletid på én lading, og vekten er knappe 10 gram. Støtte for MicroSD gir deg mulighet til å bruke minnekort på opptil 8 GB i USB-disken, men sjekk at minnekortet også kan brukes i telefonen din. De færreste telefoner støtter nemlig minnekapasiteter på opptil 8 GB.

Ikke dyrere enn vanlig hodesett

Og prisen? Ifølge Mobil.se skal den komb inerte løsningen falle på rundt 600 svenske kroner, som tilsvarer vel 500 norske (minnekort følger ikke med). De to norske hovedimportørene Tcom og TT Micro har ikke hodesettet inne på sine prislister foreløpig, men du kan forhåndsbestille løsningen hos expansys.no, uten at noen eksakt pris er oppgitt.

Du kan se en reklamevideo for hodesettet hos Bluetrek (ekstern lenke).

(Kilder: Mobil.se, Bluetrek, Expansys)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen