Årets NM i Word og Excel startet

  • Endret
Microsoft setter i gang årets ferdighetskonkurranser i Word og Excel som også er det offisielle norgesmesterskapet. Mesterskapet deles inn i to klasser, en for studenter og en åpen klasse.

Deltagerne blir testet gjennom Core eksamen som er den del av Microsoft spesialist sertifisering. Mer informasjon om Microsoft Office Specialist finner du her.

Student NM
Dersom du har studentbevis som er gyldig ut 2004, kan du også delta på Microsoft sin globale konkurranse i Word eller Excel 2002 Core. I fjor var det Mathias Karthum fra BI som representerte Norge i verdensmesterskapet i Orlando.

Totalt var det rundt 50 000 studenter over hele verden som deltok i fjor. Av disse var det 33 som gikk videre til verdensmesterskapet i Orlando. Deltagerne var mellom 15 og 36 år. Les mer om verdensmesterskapet i Orlando her.

Vinneren av norgesmesterskapet vil få Microsoft Office 2003 pakken, samt en tur til Paris for å delta i EM. Deretter går turen for europamesteren over til USA for å delta i verdensmesterskapet.

For å kunne delta her må du være student og ha gjennomført Microsoft Office Specialist Core i Word eller Excel 2002. Fristen for deltagelse er 1. juni. De ti beste vil bli premiert. Les mer her.

Oppdatert resultatliste finner du her.


Åpen klasse
I denne klassen kan alle delta enten de er studenter eller ikke. Alle som tar Microsoft Word 2002 Core testen vil automatisk være med i konkurransen. (Mose Core er Microsoft sin grunnleggende ferdighetstest, tilsvarende datakortet.)

For å være med i konkurransen må Word testen være gjennomført innen 13. juni. Vinneren vil bli den som har fått høyest poeng og brukt kortest tid. Vi kommer tilbake med en test guide som kan brukes under forberedelsen. Les mer om testen her.

Vinneren av den åpne klassen vil få en reisesjekk på 5 000,- kroner. Konkurransen er sponset av Datapower. Resultatlisten finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen