Ingen tvil om hva KF750 spiller på her. (Foto: Youtube)

Årets mest sexfikserte mobilreklame?

At det å spille på sex er lønnsomt er velkjent for de fleste. Allikevel er det få mobilreklamer som bruker seksualiserte motiv eller sex for å promotorere produktet de er laget for.

Spiller på sex

Den nye reklamen til LG for deres KF750 "Secret" er et særdeles friskt unntak. Her er hovedpersonen en kikker som tar bilde av en lett kledd kvinne fra naboblokken inn soveromsvinduet hennes. Etterhvert som videoen ruller og går forsvinner både sengepledd og BH-stropper, mens kameraet viser det hele fra ymse vinklinger. Det hele fulgt av en fin blanding av heismusikk og filmmusikk fra den noe mer uglesette delen av filmbransjen.

Du kan se hele videoen under teksten.

Hva hele opptrinnet har med KF750 å gjøre er et veldig godt spørsmål. Telefonens funksjoner er kun inne i bildet i det mor ringer på slutten av videoen, og har ellers en minimal birolle oppi det hele. Kanskje slapp PR-avdelingen opp for idéer?

Kommer sannsynligvis ikke til Norge

Uansett er det liten sjans for at videoen blir brukt i noen norsk PR-kampanje. Sist gang en asiatisk produsent brukte kvinner aktivt i reklame for en telefon var når Samsung lanserte sin A400 med mens-kalender og BMI-måler. Salget fikk seg imidlertid en voldsom knekk når kvinneaktivister ba folk boikotte telefonen på grunn av dens stereotypiske fremstilling av kvinner og fokus på slanking. Etter dette har mobilselskapene vegret seg for å ha lignende reklamekampanjer i Norden.

(Kilder: Engadget Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen