Årets gründere

Det var programvareutvikleren Opera Software som vant denne gangen! Gründerne Jon S. von Tetzchner og Geir Ivarsøy går dermed videre til den store nasjonale finalen 29. november.

Ernst & Young Entrepreneur Of The Year er en prisutdeling som skal inspirere eiere til vekst og verdiskapning fra hele verden. Finalistene fra Region Øst går til en nasjonal finale, der det skal utropes vekstskapere i ulike kategorier. Det innebærer at Opera-gründerne konkurrerer med følgende aktører: Eilert Hanoa (Mamut), Harald Engh (Uniteam Holding), Terje Stykket (Validus) og Hilde Midthjell(Dermanor).

Begrunnelsen for prisen denne gangen er gründernes personlige visjoner og evne til å sette dette om til verdier. Jon S. von Tetzchner og Geir Ivarsøy startet Opera Software i 1995 med målsetning om å utvikle en bedre nettleser enn de som da eksisterte på markedet. Juryen satte pris på nytenkning med ambisjoner om vekst. De våget å satse i et marked med aggressive konkurrenter, de har tenkt ut nye bruksområder og på den måten skaffet seg markedsdominans i internasjonale markeder.

Kilde: digi.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen