Test

Årets beste mobilgaver

Julegavetipsene har blitt en årlig tradisjon på Amobil. Også i år har vi plukket ut de mobiltelefonene vi vil anbefale dere å kjøpe. Og som vanlig, tror vi at disse anbefalingene skal være av stor nytte.

For et er ikke gull alt som glimrer. Og i hvert fall ikke når det gjelder mobiltelefoner. Vi har testet 49 forskjellige modeller dette året, og spennvidden har vært stor. Noen ganger har vi fått sammensydde, praktiske og elegante telefoner i hende. Andre ganger har vi bare måttet riste på hodet, og finne frem karakterene fra nederste skuffe.

Så hvordan går du da frem, når du skal ut og handle mobiltelefon til jul? Det første du må gjøre er å tenke litt gjennom hva slags person det er du kjøper telefonen til. Så gjelder det å undersøke hvilke telefoner det er som vinner testene. Om du nå har gjort et grundig arbeid i forkant før du velger telefon, kan du legge den under juletreet og være sikker på at pakken faller i smak. Og det er jo alltid gøy å kunne gi en personlig gave, som virkelig passer til personen du har kjøpt den til.

For å gjøre jobben litt enklere for deg, har vi satt sammen vår egen liste med julegavetips. Vi har gått ut fra seks typiske mobilbrukere, og plukket de mobiltelefonene som vi mener passer dem best. Telefonene vi har plukket ut har alle fått topp kritikker, både i tester og av leserne våre. Dette skal altså være trygge kjøp.

De seks brukerne vi har plukket ut modeller til er: Moteløven, bestefar, friluftsfantasten, tenåringen, forretningsmannen og teknoentusiasten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen