Årets aprilspøker

Egentlig var det planlagt en større aprilspøk som skulle spenne over alle søstersidene våre. Denne ble avlyst noen dager i forveien på grunn av tekniske vanskeligheter, og hver søsterside måtte da komme opp med sin egen aprilsspøk. Hva den originale aprilsspøken gikk ut på, kommer vi kanskje tilbake til senere.

Vår aprilsspøk, Windows Longhorn avlyst, baserte seg på det faktum at Longhorn allerede har blitt utsatt flere ganger, og at i den siste tiden så har de aller fleste av kjerneteknologiene som egentlig bare skulle komme for Longhorn, blitt tatt ut av operativsystemet. Mange av disse kommer nå også til Windows XP, noe som fjerner mye av poenget med å oppdatere til Longhorn når det kommer. Planlagt lanseringsdato for Longhorn er fremdeles mai 2006.

Vår søsterside Hardware.no fortalte om Cell-prosessoren i stue-PC, som lovde å gi oss en veldig kraftig, lydløs HTPC til rundt kr. 5500. Dette var selvfølgelig oppspinn fra ende til annen.

En annen av våre søstersider, Amobil.no, gikk ut med historien med at Stortinget nå vil forby all bruk av mobiltelefoner i skoletiden. Mobiltelefoner skulle bli inndratt ved begynnelsen av hver skoledag, og etterhvert skulle også støysendere monteres i skolebyggene. Igjen var det basert på rent oppspinn.

Gamer.no, enda en av våre søstersider, hadde inngått et samarbeid med DinSide Data og ITavisen, om historien GTA: Oslo til høsten. Spillet skulle ha med detaljer som et kunstran, A- og B-gjengen, og du skulle kunne kjøre pirattaxi. Selv om ingen av sidene som kjørte spøken offisielt har avslørt den ennå, drister vi å si at GTA: Oslo ikke kommer.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen