Årest første julegave levert

Den norske forhandleren Multicom er tidlig ute med å forberede til julehandelen. Derfor leverer de allerede nå årets første julegave til kundene.

Inspirert av Amazon
Inspirert av Amazon har selskapet nå bestemt seg for å prøve ut en ordning med et fast beløp for frakt av bestillte varer. Om kundene hos netthandelen betaler et engangsbeløp på 199 kroner, så får de fri frakt på alle bestilte varer ut året.

- Vi er inspirert av Amazon sin suksessoppskrift og lanserer en svært gunstig ordning for våre kunder. For en engangssum på kr 199 kroner kan kundene bestille så mye de bare orker ut 2008. Dersom denne gunstige fraktordningen medfører at flere julegaver handles over nettet, har både vi og alle som liker harde pakker på julaften mye gøy å se fram til, sier daglig leder i selskapet Tron Atle Løvig, ifølge pressemelding.

Netthandelen Multicom fører, foruten egenproduserte PC-er, teknologiske produkter fra en rekke produsenter.

Årets julegaver vil kjøpes på nett
Selskapet selv har stor tro på at denne ordningen er midt i blinken for tiden. De mener den finansielle uroen i verden og utviklingen innen netthandel tyder på at mange vil kjøpe årets julegaver via nett.

For at ordningen skal lønne seg må kundene vel og merke ikke bare handle en gang hos nettbutikken. Posten har ikke så høy porto på sine innenlandstjenester, men om du planlegger flere runder med shopping så kan denne løsningen muligens være noe for deg.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen