Aardman samarbeider med Sony

Nettstedet IGN.com melder at Aardman har tatt kontakt med Sony og det ser ut til at en avtale er i ferd med å gå i boks. Partnerskapet mellom Aardman Dreamworks gikk ironisk nok ”i dass” etter bomskuddet med ”Nedenom og hjem igjen” forrige år.

Ikke bestemt

"Nedenom og hjem igjen" gikk i dass. Nå flørter Aardman med Sony.

Ifølge bransjebladet Variety har Sony og Aardman ikke ennå bestemt seg for hva som vil bli deres første prosjekt, men flere ideer står på blokka. Oscarvinner Nick Park planlegger blant annet en ny Wallace and Grommit-film.

Amy Pascal, talskvinne for SPE, fortalte i et intervju at "Aardman lager filmer med livlig humor, storartede historier, og en morsom distinktiv visuell stil. De har en ubegrenset kreativ energi og et lidenskapelig forhold til animasjon som er vanskelig å motstå.”

Nye horisonter

- De siste 18 månedene har vi jobbet hardt for å skape en ny visjon for Aardman, fortalte sistnevntes daglige leder Stephen Moore. - Det inkluderer en bredere utviklingslinje, større produksjon og planer om å innføre ny teknisk kapasitet, sa han videre. Dette betyr i praksis at Aardman kommer til å bruke mange forskjellige stiler i fremtiden, inkludert både CGI og den gode gamle ”claymation” som de er kjent for.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen