Åpnet "4G-nett" i Norge

Tilbudet det dreier seg om er en løsning der du ved hjelp av ett abonnement og en telefon kan ringe både i GSM-nettet og i bredbåndsnettet. Som kunde hos Hello er du knyttet opp mot en server som”ser” om du er i en trådløs sone, og som automatisk velger IP-telefoni dersom dette er den billigste løsningen for deg.

Enkelt
For å kunne bruke tjenesten trenger du en mobiltelefon med det som kalles SIP-klient. Hello tilbyr en modell fra Qtek til om lag 2.700 kroner. Denne har Windows operativsystem, og er utstyrt med programvaren du trenger for å komme i gang. – Det skal være så enkelt, og enklere enn dette kan det ikke bli, sier direktør i Hello, Nadir Nalbant. Han tror markedet for mobiltelefoner med Windows nå vil eksplodere, og at vi i løpet av et år vil ha Windows på rundt 25 prosent av alle mobiltelefoner.

Det nye abonnementet gjør det mulig å ringe gratis til andre mobiltelefoner med Hello-abonnement. Forutsetningen er at begge mobiltelefonene befinner seg i en trådløs sone. Er du i en trådløs sone kan du også ringe gratis til fasttelefoner, på samme måte som med vanlig IP-telefon.

Vil du lese mer om Hello eller andre mobilnyheter - gå inn på http://www.mobilen.no

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen