TEST: A.C. Ryan Playon HD og Playon HD Mini
Test

A.C. Ryan Playon HD og Playon HD Mini

Playon HD
Playon HD

Konklusjon

I alt må jeg si meg meget fornøyd etter en måned med Playon HD og Play On HD Mini. Til tross for litt oppstartsproblemer og noe irritasjon over tidvis trege menyer, er det i alt gode medieavspillere. Begge boksene sluker elegant unna det vi klarte å diske opp av både film og musikk, inkludert HD-filmer med veldig høy bitrate og ISO-filer. At man får med en halvveis kurant nettradio er selvsagt bare et pluss.

De to boksene oppfører seg så å si identisk, så hvilken man skal velge kommer i all hovedsak på ens egne preferanser. Mini-varianten kommer som sagt uten harddisk, og ergo må alt av media streames. Dog, en ekstern harddisk er selvsagt en mulighet. Playon Mini markedsføres som ekstremt stillegående, men når sant skal sies, lager ikke storebror mye lyd den heller. Faktisk tør vi påstå at begge boksene er umulig å høre under TV-titting med normalt volum.

Personlig ville jeg nok valgt Mini-varianten, ettersom jeg strengt talt ikke har hatt behov for harddisk i løpet av testperioden. Når det er sagt, kan jeg også se for meg situasjoner hvor en harddisk kan være praktisk (stappe harddisken full av filmer før en hyttetur for eksempel).

Prisen på de to enhetene kan heller ikke sies å være avskrekkende, Playon HD ligger på ca 1200-1300 kroner mens Mini-varianten ligger på knappe 900 kroner. Det må sies å være en god pris med tanke på hva man får.


+ Pris
+ Praktisk talt lydløse
+ Bred støtte for både film- og lydformater
+ Nettradio og RSS-støtte
+ NAS-støtte og Bittorrent (ikke Mini)

Følg oss på Twitter
Følg Audiovisuelt på Twitter


Noe slapt grensesnitt
Lugging i menyer

AC Ryan Playon!HD - Mini

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen