A-kjendiser fronter streik

Som du kanskje har lest på Kulturo.no tidligere er Hollywoods manusforfattere i streik. Etter flere uker med forhandlinger har filmselskapene og skribentene fremdeles ikke kommet frem til noen løsning. Nå har flere A-kjendiser gitt sin støtte til streiken gjennom videosnutter lagt ut på internett, melder Empireonline.com.

Sean Penn sier ifra.
Sean Penn sier ifra.

Målløse stjerner

Det er ingen tilfeldighet at videoene er et internettfenomen. Skrivestreiken i Hollywood dreier seg nettopp om lønn knyttet til materiale som er tilgjengelig gjennom nettet. Videosnuttene skal være med på å på sette fokus på streiken, og som kjent er ingenting så effektivt som filmstjerner.

De tre første filmene er nylig lagt ut, og kan sees på nettsiden Nikki Finkes Deadline Hollywood Daily. Serien, som er tenkt ut av George Hickenlooper (regissøren av ”Factory Girl”) og Alan Sereboff (manusforfatter på Hickenloopers neste prosjekt ”The Red House”), regnes som et solidaritetsprosjekt mellom Writers Guild of America, som nå er i streik og Screen Actors Guild, som planlegger å streike neste juli.

De tre videoene viser blant annet Holly Hunter og Sean Penn. Videre vil stjerner som Tina Fey, Jason Bateman, Laura Linney, Woody Allen, Kate Beckinsale, Josh Brolin og Susan Sarandon medvirke. Flere filmer vil bli lagt til i løpet av få dager.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen