TEST: A.C.Ryan Veolo

Test A.C.Ryan Veolo

Android legger listen for mediespillere

Veolo er helt klart et friskt pust fra A.C.Ryan.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Ved hjelp av en liten boks i stereobenken, kan du hente frem alt du har av lagret film, bilder eller musikk. Såkalte mediespillere har tatt markedet med storm de siste par årene, men brukeropplevelsen har ikke alltid vært like overveldende. Grafikken i menyene kan gi deg assosiasjoner til elektronikk du brukte for flere tiår siden.

Nå har vi testet A.C.Ryans nye mediespiller, Veolo, som benytter Android-plattformen vi best kjenner fra mobilverdenen. Med den nye spilleren har A.C.Ryan klart å lage en mediespiller med en intuitiv brukeropplevelese og er etter vår mening et spennende alternativ til under 1 600 kroner.

Design

Ut av esken er den nye Veolo-spilleren fra A.C.Ryan både nett og stilren. Designen er spennende med et lokk som er buet, der for- og baksiden er de laveste punktene. Videre brer lokket seg ned langs sidene på spilleren. Når du slår Veolo på, lyser det et hvitt lys på fremsiden. Dette lyset tilføyer litt krydder til designen og gjør at den ser mer eksklusiv ut enn hva den faktisk er.

For A.C.Ryan Veolo er laget i blank plastikk. Plastfinishen er av typen som ikke skjuler verken riper eller fingermerker. Snarere tvert i mot.

Veolo er kun 15 centimeter bred, rett i overkant av 11 centimeter dyp, og bygger 3,6 centimeter i høyden. En spiller som ikke tar opp mye plass i en velfylt stereobenk. Men et minus er at føttene på undersiden er i hardplast. Det gjør at spilleren lett sklir og vrir på seg.

Spesifikasjoner

Prosessor
1 GHz ARM Cortex-A9 with Floating Point Unit
Minne
512 MB DDR 3
Lagringsplass
4 GB, fordelt på OS og applikasjoner
Tilkobling
Wi-Fi (802.11a/b/g/n), 1000 Mbps LAN, 2 X USB, Analog RCA, Optisk digitalutgang, 1 X HDMI 1.3, SD-kortleser (støtter SDHC inntil 32 GB)
Størrelse
36 mm høy
150 mm bred
114 mm dyp
Vekt: 375 gram
Nettverk
SAMBA klient / SAMBA Server / NFS Klient / FTP Klient
Pris
Rundt 1600 kroner på nett.

AC Ryan Veolo

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen