Symantec oppgraderer Norton 360

Symantec lanserer fjerde versjon av alt-i-ett-sikkerhetspakken Norton 360. Den oppdaterte versjonen inneholder en rekke nye sikkerhetsfunksjoner, og gir blant annet beskyttelse for Ipad, Iphone og Android.

Norton 360 er en helhetsløsning som nå gir tilgjengelighet via mobilen, samtidig som den beskytter mot skadelig kode og sørger for sikkerhetskopiering av viktige filer, sier Kim Richard Olsen, salgssjef for Norton-produktene i Norge i en pressemelding.

Brukeren kan laste ned en gratis applikasjon som gir tilgang til sikkerhetskopierte filer direkte på mobilen via Norton 360 eller Norton Online Backup. Disse filene er også tilgjengelig via en nettleser fra hvilken som helst maskin, og bilder og musikk kan deles ved å sende en link via e-post til venner og familie.

Den nye Norton 360 versjonen inneholder også Symantecs omdømmebaserte teknologi, og forbedringer i funksjonen PC Tuneup, som skal øke PC-ens ytelse og spare tid.

Brukeren skal kunne redusere oppstartstiden med Smart Start-up Manager, som reduserer antall programmer som starter automatisk når PC-en slås på. Informasjon fra nettverket Norton Community forteller hvilke programmer som brukes mest, og hvilke som ikke trenger automatisk oppstart.

Tilgjengelighet og pris

Norton 360 versjon 4.0 skal være leveringsklar allerede. Betaapplikasjonen for Android er tilgjengelig nå, og applikasjonene for Ipad og Iphone vil være tilgjengelig for gratis nedlasting innen få uker. Norton 360 er kompatibel med Windows XP, Vista og Windows 7.

Veiledende pris for standardversjonen er 799 NOK, og inkluderer 2 GB lagringsplass på nett. Premiumversjonen med 25 GB lagringsplass koster 899 NOK. Både standard- og premiumpakken inkluderer lisenser for tre maskiner og ett års serviceabonnement for å kunne ta i bruk produktet og få oppdateringer.

(Kilde: Symantec)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen