...Og så kom kopien

Om du trodde Apple var plaget av iPod-plagiater, så kan det nå se ut til at også Microsoft skal få problemer med å sove trygt om nettene.

Knapt en uke etter at Microsoft viste frem den første Zune-spilleren, kommer nå Oriphe Industrial Limited med en Zune-kopi som nok vil få det til å gå dollartegn i øyenene på advokatstokken til Microsoft.

Oriphes MPF2110 kan spille av video, få inn FM-radio, samt spille av mp3. Selskapet oppgir også at MPF2110 kan spille av filformatene MTV og AMW, uten at det fremgår noe mer hva slags formater dette er.

I tillegg har spilleren en 1,8 tommer stor skjerm, samt et minne på enten 128 MB/256 MB/512 MB/1 GB eller 2 GB. Minnet sies å være "flash memory chip by Samsung/Hynix, the most reliable." Hvor det ble av punchlinen "Special offer for you!" anes ikke.

Skulle spilleren være av interesse, så må vi skuffe og si at Oriphe nok ikke selges her til lands. Men om du skulle ha lyst på en spiller som i praksis gir fingeren til Microsoft og Bill Gates, så er nok MPF2110 et selvsagt valg.

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen