Norsk luksusmobil til Asia

Norsk luksusmobil til Asia

Nokia og Heyerdahl lanserer i fellesskap en eksklusiv diamanttelefon for det asiatiske markedet.

Telefonen med trådløst hodesett er fattet med hele 182 diamanten, og ble lansert av Heyerdahl for presse og gjester i Beijing mandag 22. desember. Telefonsettet har fått navnet Nokia 8800 Diamond Arte.Telefonen lages i to versjoner, en brun og en sort, i et begrenset opplag på 1.300 eksemplarer. Dette er Nokias mest kostbare telefon gjennom tidene, og lanseres i Kina, Hong Kong og Taiwan med en prislapp på rundt 48.000 norske kroner. I en pressemelding sier Heyerdal at kineserne allerede nå betaler opp mot 65.000 kroner for å sikre seg et eksemplar. Prosjektet har en total verdi på over 60 millioner kroner.

Produksjonen av telefonene skal gjøres unna på åtte uker, og i løpet av den tiden skal 236.600 diamanter fattes inn for hånd.

Det er Thomas Heyerdahl har vært designer og prosjektleder for prosjektet.

– Det at jeg som smykkedesigner fra lille Norge skulle være den første til å samarbeide med det globale konsernet Nokia om et slikt telefon prosjekt er jo ekstra gøy. Jeg håper dette kan gi andre småbedrifter inspirasjon til å se utover sin vante virksomhet, sier Heyerdahl.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen