Microsoft Security Essentials beta er ute

Microsoft har lagt ut betavesjon av antivirusprogrammet Microsoft Security Essentials. Den endelige versjonen skal etter planen lanseres til høsten.

Microsoft Security Essentials beta kan lastes ned fra microsoft.com, men det er kun tilgjengelig på engelsk og portugesisk og kun til de første 75 000 brukerne som laster ned programvaren. Det støtter Windows XP, Vista og Windows 7. Vær klar over at dette er betaversjon og bør ikke erstatte eventuelt annet antivirusprogram du har installert på PC-en din. Det bør kun eventuelt installeres for å testes.

Det blir presisert under nedlastingsprosessen at programmet kun skal være tilgjengelig for brukere i USA, Storbritannia, Israel, Kina og Brasil, men vi hadde ingen problemer med å laste ned, installere og kjøre programmet. Riktignok kunne vi i første forsøk ikke laste ned en fersk signaturfil, men dette gikk bra i andre forsøk.

Nedlastingen er ganske tungvinn. Du må først logge deg inn med Windows Live ID via en "Get it now"-lenke på microsoft.com og deretter kommer en rekke sider som blant annet innebærer registrering og at nedlasteren må svare på noen spørsmål om sitt databruk.

Her er flere skjermbilder fra programmet:

(Kilde: Arstechnica)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen