...men N-Gage var ikke død

N-Gage står opp fra de døde. Men ikke som mobiltelefon.
N-Gage står opp fra de døde. Men ikke som mobiltelefon.

N-Gage lever! I følge en post på Nokias egen N-Gage-blogg,som ingen følger med på, er det fortsatt liv i finnenes spillkonsept. I en post fra andre februar, melder Nokia om at den nye utgaven av N-Gage-plattformen er på vei, og at den dukker opp i september i år.

Nokia har tilsynelatende forandret sin spillstrategi, og skal først og fremst lansere en ny programvareplattform til vanlige mobiltelefoner i stedet for å lage en ny dedikert spillmobil.

EA og Gameloft med på laget
Spillprodusentene EA Mobile og Gameloft skal allerede har sagt ja til å levere flere spill til N-Gage mellom lanseringen og slutten av 2007.

Allerede tidlig i 2008 skal det i følge bloggen finnes et rikt utvalg av spill til den nye N-Gage-plattformen.

Flere detaljer i mars
I følge Nokias sjef for mobil underholdning, Jaakko Kaidesoja, kommer det flere detaljer om N-Gage tidlig i mars. I et intervju med Pocket Gamer røper Kaidesoja flere detaljer om Nokias spillsatsing.

– Vi jobber med spillergonomi på vår produktlinje, men det er ingen planer om en ny N-Gage-mobil for øyeblikket, sier Kaidesoja.

Det finnes nye N-Gage-telefoner
– Ettersom vi enda ikke har kunngjort hvilke telefoner som er N-Gage-kompatible, kan vi ikke gå i detalj i spørsmålet om en dedikert spillmobil. Alle våre N-Gage-klare mobiler vil likevel kunne spille den neste generasjonen N-Gage-spill, forteller Kaidesoja.

Dermed er det trolig at det allerede finnes mobiltelefoner som er klare for N-Gage, trolig i N-serien.

Allerede kjent
Det har for øvrig allerede vært kjent en stund at Nokia har brygget på planer om en ny N-Gage-plattform. Denne satsingen kommer til tross for at Nokia ikke hadde noen suksess med sitt første N-Gage-forsøk.

Her kan du lese mer om N-Gage >

(Kilde: Allaboutsymbian.com, Pocketgamer.co.uk, blog.n-gage.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen