Teknofil

— Ny Xbox og PlayStation avsløres på E3

Wii U skal ikke være den eneste konsollen med en presentasjon i sommer.

Vi vet at PlayStation 4 er under utvikling, og ryktene sier at den neste Xbox-konsollen blir vist for verden senere denne måneden. Nå peker rykende fersk informasjon mot at begge to annonseres på E3-messen i juni.

Prøver Sony seg på noe lignende som Kinect?
Prøver Sony seg på noe lignende som Kinect?

Nintendo har allerede gjort det klart at de virkelig skal vise frem kommende Wii U på messen, så det kan være duket for tidenes mest spektakulære spillmesse om det er hold i ryktene. MCV UK har nemlig fått nyss i at Microsoft har forberedt partnerne sine på at de utbroderer sin neste konsoll i juni.

Samtidig skal Sony ha gjort det klart overfor investorene sine at de ikke akter å henge etter denne gangen, slik de gjorde da PlayStation 3 ble sluppet over ett år etter Xbox 360.

Mye prat

Tradisjonen tro har det allerede vært rykter og spekulasjoner om de nye konsollene i lange tider. Noen sier at PlayStation 4 får en Kinect-lignende håndkontroller, andre mener at den nye Xbox-en blir mye mindre og billigere.

For et par dager siden kunne vi også melde om at det prates om en opptaksfunksjon til neste Xbox.

Så gjenstår det bare å se om kildene til MCV UK er troverdige. Vi sender, som vanlig de siste årene, flere journalister over dammen for å dekke verdens viktigste spillmesse også denne gangen. I år foregår E3 mellom 5. og 7. juni.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen