Hardware-podcast uke 7


Hardware-nettverket besøker radioverdenen

Hardware-nettverkets ukentlige besøk i Janssons Tur fortsetter - og er stadig et av de mest populære teknoprogrammene på norsk radio og iTunes. I det syvende programmet handler det mest om TV på mobilen.

Ukens podcastversjon uten musikk og reklame er nå klar - og alle de drøyt 20 minuttene kan lastes ned som MP3-fil her, og du finner oss i iTunes via denne pekeren (du må muligens abonnere først for å se det siste programmet, inntil Apple oppdaterer serveren sin).

Håndholdte PC-er og Bluetooth på iPoden?

Nå som Cebit er over er det nesten lanseringstørke blant de som stilte ut der - og siden det var noe i nærheten av alle, har det vært rimelig stille. Vi har imidlertid funnet noen lyspunkter - som at det kan komme Bluetooth til iPod om ikke så lenge, og at Star Trek-tiden nærmer seg med stormskritt nå som Eurotek har laget en håndledd-PC.

Mobil-TV er også i slaget som aldri før - og Amobil.no har fått testet det i praksis på Samsungs P900-telefon. Denne bruker den samme standarden som NRK har i testsendingene sine - på de samme frekvensene som DAB bruker. Problemet er imidlertid at Nokia har en annen standard på sine telefoner, og at det digitale bakkesendte nettverket bruker en annen standard en det igjen.

Slike forhold får konflikten mellom HD-DVD og Blu-ray til å blekne - og det beste rådet er antakelig å vente og se før du kjøper en telefon som koster det samme som en svært flatskjem-TV. Mer info finner du på Amobil

Ukens spill: Fight Night Round 3

Har du noensinne hatt lyst til å endre utfallet av kampen mellom George Forman og Muahmmed Ali? Eller å bygge opp din egen superbokser fra bunnen av? Da er nok Fight Night Round 3 for deg - spesielt vhis du har en Xbox 360.

Selv om spillet også finnes på PS2 og "vanlige" Xboxer, gjør det ekstra detaljnivået i nestegenerasjonskonsollen at du ikke lenger trenger helseoversikter eller statusindikasjoner utover det du selv kan se og føle. Du merker det godt når du blir truffet av en uppercut - og ser på motstanderen hvor sliten han er... Men de samme detaljene gir spillet en solid 16-årsgrense :)

Alternativ tekst mangler

Vinn høyttalere fra Creative

Creative stiller med et høyttalersett som premie denne gangen - nærmere bestemt et Creative i-Trigue L3220. Dette kan bli ditt hvis du kan svare på et spørsmål om den lille øystaten Tuvalus domenenavn som kommer mot slutten av programmet.

For å være med må du sende SMS til adressen i programmet med rett svar - og konkurransen er åpen til neste tirsdag for at også lytterne på podcasten kan være med. Lykke til!

Vinneren av forrige ukes spillpakke fra Logitech var Tor Christian Jahnsen i Kristiansand. Gratulerer!

Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten finner du her.

Generell feed til andre programmer (f.eks. Winamp)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen