Hardware-podcast uke 6

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hardware-nettverket besøker radioverdenen

Hardware-nettverkets ukentlige besøk i Janssons Tur fortsetter - og er stadig et av de mest populære teknoprogrammene på norsk radio og iTunes. I den sjette uken på luften har tiden kommet til å oppsummere Cebit, titte litt på Origami - og tenke høyt om hva UMPC-en skulle ha vært.

Da tenker vi på Googles uttalte fremtidsplaner der både harddisken, programmene og prosessorkraften er noe du kan hente fra Internett. Og da forsvinner også behovet for en prosessor og harddisk i UMPC-lignende enheter. Men når kan vi vente oss disse, egentlig?

Ukens podcastversjon uten musikk og reklame er nå klar - og alle de drøyt 20 minuttene kan lastes ned som MP3-fil her, og du finner oss i iTunes via denne pekeren (du må muligens abonnere først for å se det siste programmet, inntil Apple oppdaterer serveren sin).

Cebit er over, men hva skjedde?

Både Hardware.no og Amobil.no sendte reportere til Cebit i Hannover - som er verdens desidert største datamesse med rundt en halv million besøkende. Der skjedde det så mye at det er vanskelig å ha fullstendig oversikt.

Samlet skrev vi over femti saker fra messegulvet; oversikten finner du her:

Ukens spill: Ghost Recon for 360

Denne uken tar vi for oss Tom Clancy's Ghost Recon: Asanced Warfighter som Gamer.no anbefalte oss å titte på. Dette er en spin-off av en spin-off av Tom Clancys bøker - og er et utmerket FPS for de av oss med en Xbox 360.

Det beste med spillet er kanskje konsollen - siden du får spilt i full HD er innlevelsen desto bedre. Samtidig blir du faktisk skadet av å bli av å bli skadet, som må være grunnen til at du blir utstyrt med førstehjelpsskrin :)


Vinn spillstæsj fra Logitech!

Denne uken stiller Logitech med premier til de som klarer å svare på det veldig gamle spørsmålet mot slutten av programmet. Nærmere bestemt en Attack 3 joystick og en trådløs G7 lasermus.

For å være med må du sende SMS til adressen i programmet med rett svar - og konkurransen er åpen til neste tirsdag for at også lytterne på podcasten kan være med. Lykke til!

Vinneren av forrige ukes digitalkamera fra Praktica var Frode Grindheim :)

Her hører du Hardware.no på radio:


Radio Moss


Radio Fredrikstad


Radio Sarpsborg

Webkasten finner du her.

Podcasten finner du her.

Feed til andre programmer (f.eks. Winamp)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen