Får PS3 Wii-funksjon?

Nintendo Wii har lenge vært en favoritt hos verdens spillentusiaster. Barnevennlige spill og en spennende interaksjonsmulighet, som setter kroppen i bevegelse, har vært en slager hos mange.

Funksjonene og det tekniske har derimot langt fra vært like høyt som i Playstation 3, og nå vil Sony gjøre sin maskin ytterligere bedre enn Wii.

Jobber med bevegelsessensor
Nintendo Wii har verken hatt støtte for HD eller kunnet spille Blu-ray-filmer. Det har derimot PS3. Wii har derimot hatt sin genuine bevegelsessensor som har blitt tatt godt i mot.

Sony jobber nå med å utvikle sin egen versjon av denne funksjonen.

Ifølge Engadget jobber nemlig Sony i all hemmelighet med å utvikle en egen wiimoteaktig kontroll for PS3. En eksklusiv brukergruppe har fått teste ut en egen bevegelseskontroller til PS3. Spillene de fikk teste ut var tennis, fekting og paintball.

Kontrollen var langt fra perfeksjonert og var avhengig av å stå på et stativ for å fungere, men det er tydelig at Sony eksperimenterer med hvordan de skal kunne ta markedsandeler fra Nintendo.

Usikker om kontrollen kommer
Om produktet i det hele tatt noen gang vil se dagens lys er usikkert. Det kan virke som om Sony selv ikke er interessert i å spre nyheten om de nye kontrollen enda.

Nettsiden som først brakte informasjonen om den nye kontrollen er nå i hvert fall tatt ned.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen