Diesel og Walker i ny "Fast and Furious"?

Vin Diesel og Paul Walker er i forhandlinger om å gjenforenes til en fjerde versjon av "Fast and Furious", filmen som gav dem stjernestatus og prisen "Best On Screen Team" under MTV Movie Awards i 2002.

Duoen fikk prisen
Duoen fikk prisen "Best On Screen Team" under MTV Movie Awards i 2002.

Hva filmen skal handle om er foreløpig uklart, men man skal vel ikke se bort fra at raske biler og lettkledde damer spiller en sentral rolle.

Savnet

Den første filmen, som ble sluppet i 2001, ble en overraskende stor suksess. Den spilte inn over en milliard norske kroner og gav Diesel og Walker stjernestatus. Men bare Walker var med på oppfølgeren, "2 Fast 2 Furious", i 2003.

Walker var ikke med på den nyeste filmen, "Tokyo Drift", som ble sluppet i fjor. Men Diesel dukket opp i en cameo på slutten av filmen. Hans rolle i filmen ble mildt sagt svært populær, noe som kan tilsi at et gjensyn med duoen i en ny film vil få en særdeles varm velkomst.

Justin Lin, som regisserte "Tokyo Drift" skal igjen få æren, mens Chris Morgan skal skrive manus og Neal Moritz nok en gang skal produsere for Universal, melder empireonline.com.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen