Asus U1F

Asus har laget mange små maskiner opp igjennom årenes løp. Blant annet hadde de en svært populær modell i S5-serien, som var rimelig og veide rundt 1,2 kg. De har også hatt flere spennende modeller under to kg, og har generelt gjort seg bemerket med mange spennende bærbare de siste årene.

Den aller nyeste maskinen er også den aller minste vi har sett fra Asus. U1F kommer med en skjerm på beskjedne 11,1 tommer i et veldig bredt format (16:9 mot normale 16:10) og en oppløsning på 1366x768.

Heldigvis er skjermoppløsningen høy nok til at man får gjort noe fornuftig. Teksten blir noe liten, men ikke så vanskelig å venne seg til, så fremt man har synet i orden. Som en sammenligning blir teksten like liten på denne maskinen som en maskin med 14,1-tommers skjerm og 1600x1200 i oppløsning.

Vekten er så og si akkurat én kilo med det minste batteriet, og snaut 200 gram ekstra for dobbel batteritid.

Det mest spennende på denne maskinen er uten tvil skjermen som har LED-baklys, istedenfor det tradisjonelle lysrøret. LED-teknologien muliggjør langt tynnere skjermer, bedre lysstyrke og ikke minst jevnere lys over hele skjermflaten.

Asus U1F

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen