"Hermine" salgsklar i februar

Etter at Sony Ericsson har gått ut og påberopt seg eiendomsretten til et bilde som angivelig viser den nye smartmobilen, synes det ganske klart at mobiltelefonen med kodenavn "Hermoine" er et faktisk Sony Ericssonprodukt. Bildet er trolig hentet fra materiell utarbeidet for presentasjonen av den nye smarttelefonen.

Hvor raskt den offisielle bekreftelsen på produktet kommer er uklart. Mens enkelte antyder at det vil skje i forbindelse med det store Symbian-symposiet i London 11.-12. oktober, hevder andre ryktebørser at lanseringen først vil skje i slutten av måneden. Under Nortibs høstseminar i Tønsberg nylig sa Sony Ericssons Håkan Olsson at lanseringen vil skje 31. oktober.

To versjoner
Vi venter spent på hva den nye smarttelefonen vil by på av ny teknologi. Sony Ericsson har alltid ligget langt fremme på teknologisk utvikling, og vi forventer nesten at P910s oppfølger skal være tilnærmet fullspekket.

Den første oppfølgeren til P910 vil trolig ha 3G-teknologi, EDGE og 2 megapiksler kamera, mens vi trolig må vente noe lenger på WLAN-mobilen med innbygget Skype-klient.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen