Test

 Test av Pen Drive USB Flash 128MB

Et opprør mot diskettens lagringskapasitet har oppstått. Mens 3,5 tommers disketten hviler sine dager fra oppfinnelsen i 1980, har en liste av bedre, raskere og større substitusjonselementer overtatt arenaen for lagringsteknikk. Zip og Jaz-stasjoner fra Iomega kan ikke tilby samme fleksibilitet, brukervennlighet og desto viktigere, en konkurransedyktig pris, som dagens lagringspenner basert på et USB-grensesnitt gir. En liten forventningssak er likevel at USB 2.0 ikke er en standard på Pen Drive. Og mens vi venter på at utbredelsen av USB 2.0 går i sømmene med dagens portabel datateknologi, må vi fremdeles nøye oss med USB 1.0 og 1.1 som grensesnitt for filoverføring i komponenter fra SBC Euro-Tec..

Operativsystem støtte

Sammen med nyere operativsystemer fra Microsoft og Apple er det strengt tatt ikke nødvendig med forhåndsinstallerte drivere. Windows ME, 2000 og alle utgavene av Windows XP har innebygd driverstøtte for enheter som Pen Drive. Det samme kan foreskrives til Mac OS versjon 8.6 og opp til dagens plattformstandard OS X representert ved Apple.

For de som fremdeles kjører Windows 98 og 98 SE må enhetsdriveren installeres fra en medfølgende CD-plate. For de som ønsker å kjøre Linux har Linux kjerner fra versjon 2.4.0 og senere utgaver innebygd støtte for Pen Drive. Windows NT støtter ikke enheter med Universal Serial Bus (USB).

Pen Drive kan kjøpes direkte fra importøren, SBC Euro-Tec i Norge for omtrent 530 kroner ink.mva. Frakt er inkludert i prisen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen