96 timer ekstra batteritid?

Alternativ tekst mangler

Mobiltelefoner bestemmer seg som regel for å gå tom for batteri når vi trenger de mest. For mange kan redningen komme i form av en reiselader.

En av dem er denne reiseladeren fra Power Traveller. Laderen heter Power Monkey, og skal visstnok gi mobiltelefonen din maksimalt 96 timer ekstra levetid.

Hvordan Power Traveller har kommet frem til akkurat dette, er uklart. Sannsynligvis må du ha en mobiltelefon uten fargeskjerm fra 1999 for å komme i nærheten av 96 timer ekstra.

Lader alt
Power Monkey skal også kunne brukes til alt fra iPod-er, digitalkamera, PSP-er og PDA-er. Med i pakken følger både en vanlig ladekabel og en USB-kabel.

Selve reiseladeren lades også opp via en medfølgende kabel. Dermed slipper du å kjøpe inn mengder med AA-batterier, som andre reiseladere er avhengige av. Den lille reiseladeren til Power Traveller passer til de aller fleste mobiltelefoner som finnes på markedet i dag.

Fikk du lyst på et eksemplar av Power Traveller, kan du kjøpe det for £34.99, eller knappe 420 kroner uten moms og frakt på Power Travellers egne nettsider.

Selskapet selger også reiseladeren Charge 2 Go, som skal angivelig skal gi mobiltelefonen din tre timers ekstra batteritid. Denne koster  £20.00, eller rundt 240 kroner.

Vi testet for øvrig reiseladeren On The Go Mobile Charger i begynnelsen av august. Dessverre svarte ikke laderen helt til våre forventninger. Mer om dette kan du lese i testen vår.

(Kilder: Textually, Power Traveller)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen