919 for luksusdyret

Har du en Nokia 8800, bruker Armani-dress, men har ingen parfyme som matcher? Da er løsningen nær. Mobiado, produsent av luksustelefoner, og Bissol, produsent av lukseriøse parfymer, har inngått samarbeid om fremstilling av en ny parfyme for menn med dyre vaner, kalt No 919.

Ifølge produsentene skal No. 919 være en ren, frisk, ungdommelig duft med innslag av mandarin, hvit musk, bambus, vanilje og sandeltre. Produsentene skruter også av at No. 919 endrer lukt over tid, og at parfymen, akkurat som god vin, blir bedre med alderen. Dette skal skyldes en liten trebit med sedertre, som avgir sevje over tid som frisker opp parfymen.

I tillegg skal parfymen komme i elegant innpakning av aliminium med navn og produsent lasergravert inn på fronten. Hver parfyme har også et eget serienummer, slik at du kan se hvilket produksjonseksemplar du har.

Mobiado, som produserer eksklusive utgaver av Nokia-telefoner i eksklusive tresorter, kommer til å selge parfymen kun i et begrenset antall, akkurat som telefonene sine. Prisen vil bli heller stiv, på heftige 2000 kroner for en flaske med edle dråper. Men har du først en telefon til over 6000 kroner, er det ingenting i veien for at du også tar på spanderbuksene i valg av parfyme.

NO. 919 kan kjøpes på hjemmesidene til Mobiado

(Kilder: Mobiado)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen