8 nye mobilkanaler

Vodafone lanserer i disse dager et bredt utvalg av kjente internasjonale TV-kanaler for abonnentene sine. Både HBO, Eurosport, 20th Century Fox Television, MTV og Discovery står på listen.

Alle kanalene er tilpasset for at man skal få mest mulig utbytte av å se dem på mobilskjermen. Dette innebærer blant annet at TV-serier, fotballkamper og andre programmer er klippet slik at de kun inneholder høydepunkter og sentrale poenger.

Fjerner dødtiden
Ved å fjerne dødtiden som finnes i omtrent samtlige programmer vil mobil-TV utvilsomt bli mer attraktivt for mobilbrukerne. Det er tross alt grenser for hvor lenge man gidder å stirre på en mobilskjerm.

På den mobile 20th Century Fox-kanalen vil du blant annet kunne se alle fire sesongene av spenningsserien 24, mens MTV for eksempel skal vise populære programmer som Pimp my ride. Discovery skal inneholde et to timers klipp med høydepunkter fra uken, og vil bli jevnlig oppdatert.

Kanalene sendes via UMTS-nettet, så det kreves naturlig nok en 3G-telefon for å kunne bruke tjenesten.

Vodafones mobil-TV er gratis nå i oppstartsperioden og frem til februar neste år. Deretter vil tjenesten koste fem pund, som tilsvarer omtrent 60 kroner, i måneden.

Ettersom Vodafone ikke opererer i Norge, vil vi ikke få tilgang til tilbudet her i landet.

(Kilder: Vodafone, PC Advisor, Viploan, All Headline News)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen