8 megapiksler fra LG?

LGs regjerende kamerakonge: KU990 Viewty.
LGs regjerende kamerakonge: KU990 Viewty.

Det ryktes nå at LG har ett nytt kameraflaggskip på arbeidsbenken. Telefonen skal visstnok få navnet KC910, og vil overta tronen etter LGs nåværende kamerakonge KU990 Viewty.

KC910 skal ifølge ryktene kunne ta mer høyoppløste bilder enn noen tidligere LG-modell: Hele åtte megapiksler. Dette er like mye som Sony Ericssons C905, som ble annonsert for et par uker siden.

Det er imidlertid mye mer enn antall megapiksler som spiller inn for å få gode bilder. At KC910 skal ha både autofokus, bildestabilisator og ekte blits lover derfor godt.

Endelig en ekte videotelefon?

I tillegg til imponerende stillbildemuligheter, skal også videofunsjonen være av ypperste klasse. Med en oppløsning på 720 x 480 bildepunkter begynner vi å nærme oss en størrelse som kan vises i et godkjent format på en PC-skjerm.

Skjermen skal i likhet med på Viewty være trykkfølsom. Også her er oppløsningen opsiktsvekkende: Hele 800 x 400 bildepunkter.

Dersom ryktene stemmer, er det nok ikke altfor lenge til LG kommer med offisiell informasjon rundt telefonen. Inntil videre kan vi leve i håpet.

(Kilder: Ubergizmo, Stuff)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen