8 megapikselkamera på mobilen

De siste dagene har flere mobilprodusenter lansert modeller med både 3 og 5 megapikselkamera, men til tross for optisk zoom og høy oppløsning blekner det noe mot Samsungs 8 megapiksler.

For det er nemlig første gang en mobiltelefon får et kamera med så høy oppløsning. Samsung lanserte på CeBit i år en modell med 7 megapiksler på markedet i Sørøst-Asia, men nå slår de knock-out både på seg selv og konkurrentene.

Nye SPH V8200 ble demonstrert på Samsungs egen analytikerdag, og selv om de fulle spesifikasjonene ikke er klare, er det antydet at kameramodulen vil ha både autofokus og mulighet for å stille hvitbalanse. I tillegg kan du velge mellom 13 forskjellige modus for å få best mulig resultat.

Og for å få mest mulig ut av et så imponerende kamera, må også skjermen kunne imponere. Med mulighet til å vise 16 millioner farger, gleder vi oss til å se en forrykende bildegjengivelse på skjermen.

Presidenten for telekommunikasjonsnettverk i Samsung, Ki-Tae Lee sa ifølge Telecoms Korea at det viktigste med utviklingen av kameramodulen til mobiltelefoner er å øke antallet piksler samtidig som kamerakvaliteten realiseres.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen