8 av 10 anbefaler bredbåndstelefoni

En ny undersøkelse utført av TNS Gallup på vegne av Post- og teletilsynet (PT), konkluderer med at nordmenn som har prøvd bredbåndstelefoni generelt sett er svært fornøyde. Hele 82 prosent av de spurte er så fornøyde at de vil anbefale tjenesten til venner og kjente.

84 prosent av de spurte mener at installeringen av bredbåndstelefoni var enkelt eller svært enkelt. Hele 89 prosent av alle som skaffer seg bredbåndstelefoni sier opp sitt fasttelefonabonnement. Over halvparten (53 prosent) av de spurte valgte bredbåndstelefoni på grunn av pris, mens kun 25 prosent valgte operatør på grunn av pris.

PT slår fast at bredbåndstelefoni er billigere enn tradisjonell fasttelefoni, men kvaliteten er fremdeles ikke like god. 35 prosent av de som har prøvd den nye teknologien har i perioder opplevd dårligere samtalekvalitet, og enkelte brukere har opplevd oppkoblingstider på opptill 15 sekunder. PT sier de er fornøyd med bransjen, og forteller at 70.000 nordmenn nå ringer over bredbåndet. Tilsynet spår kraftig vekst i tiden fremover.

Kilde: TNS Gallup

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen