88 øre minuttet, 44 øre pr SMS

Tilbudet ble lansert så seint som torsdag i forrige uke. Med priser 10 prosent under de billigste tilbudene til Chess og Sense, og uten månedsavgift, har ikke kundene latt vente på seg. Mobyson hevder at de på bare et par dager har fått ”flere tusen registrerte”.

Danskemodellen
Mobysons konsept er likt det lavprisselskaper som Talkmore, Chess og Sense på Nett har lansert i det siste. Idéen er hentet fra Danmark, hvor selskaper som Tellmore, CBB og Debitel har erobret en stor del av markedet med lave priser basert på nettsentrisk kunderegistrering, forhåndsbetaling og påfyll av konto.

- Konseptet i seg selv er ikke noe nytt. Vi regner med at det er ca. en million aktive kontantkortbrukere i Norge, og de har lenge betalt mer enn de burde for mobiltelefoni. Når kundene gjør arbeidet sjøl synes vi det er rettferdig at de selv nyter godt av mesteparten av besparelsene ved lavere priser, sier Sandaker til Teleavisen.

Forhåndsbetalt
Mobyson tilbyr et forhåndsbetalt abonnement hvor kunden registrerer seg selv på Mobysons nettsider og fyller opp med det beløpet kunden ønsker å ringe for. Mobyson anvender, i likhet med Talkmore, NetComs nett.

Påfylling gjøres via bank, nettbank, telegiro eller kredittkort. En påminnelse i form av SMS sendes kunden når det er på tide å fylle på (20 kroner igjen på konto).

Kunder hos Mobyson kan ikke opparbeide seg kreditt, derfor kan alle som ønsker det bli kunde, uten å gjennomgå kredittsjekk. De må bare betale på forhånd.

Halve prisen
- De kostnadene vi sparer på at kundene gjør jobben selv, gir vi tilbake i form av billige priser, sier Sandaker.

- Det faktum at våre priser er mindre enn halvparten av det kontantkortkundene betaler hos Telenor Mobil og NetCom gjør at vi kan ta sikte på en betydelig kundemasse, sier han.

Sandaker vil ikke gi uttrykk for noen formeninger om hva konkurrentene vil gjøre eller hvor lavt prisene vil komme, men nøyer seg med Ã¥ slÃ¥ fast:

- Vi tjener penger med disse prisene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen