800/448 kbit fra Bluecom

Fra og med tirsdag kunne kunder bestille den nye 850/448 kbit-linjen fra Bluecoms hjemmesider og slippe unna etableringsavgiften. Det nye abonnementet er for å bli mer konkurransedyktige mot de klassiske 720/704-hastighetene som "alle" ADSL-leverandørene etter hvert har begynt å tilby.

Bluecom har lenge hatt ambisjoner å bli en av Telenors største konkurrenter på ADSL og SDSL-markedet. Selv om de nå har blitt en del av et børsnotert selskap, og dermed ikke kan gå ut med kursdrivende informasjon uten videre, går utbyggingen etter planen, sier produkt- og markedssjef Harald Baardseth:

- Omtrent femti prosent av nybestillingene våre kommer nå på egne sentraler, sier han til Hardware.no i dag.

Det har blitt en trend i ADSL-markedet at flere og flere leverandører velger å satse på å bygge ut sin egen infrastruktur. Med eget utstyr på sentralene, kan Bluecom selge abonnementer til helt andre priser enn de som "videreselger" Telenors utstyr, sier selskapet i dag.

Samtidig som Bluecom innfører det nye abonnementet og fjerner etableringsgebyret, legger de derimot 20 kroner på prisen for den laveste hastigheten. 512/384 kbit koster nå 269 kroner, ettersom en tidligere kampanje nå er avsluttet.

Mer informasjon om Bluecoms nye abonnementer finnes som vanlig på hjemmesidene deres. (Merk at det uansett er tillegg for ADSL-modem, dersom man ikke har et fra før.)

(Kilde: Bluecom)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen