7x optisk zoom i lommeformat

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Casio er vel den produsenten i dag som lager de tynneste og, vil mange hevde, de lekreste kameraene på markedet. EXILIM Hi-ZOOM EX-V7 er intet unntak. Riktignok er det tykkere enn de fleste Casio-kameraer – mer som vanlige lommekameraer, men til gjengjeld får du 7x optisk zoom tilsvarende 38-266mm. Det er lite som minner om vidvinkel her, men liker du tele, har du mye å boltre deg i. Lysstyrken er beskjedne f/3,4-5,3. Det er noe mindre enn vi er vant til, og er nok gjort for å holde størrelsen nede.

Kameraet har 7 megapiksler og en 6,3cm ( 2,5 tommer) skjerm med oppløsning på 230 000 piksler.

Alternativ tekst mangler
Se større bilde i produktguiden

Nytt fra Casio er en ganske omfattende bildestabilisering. Der andre produsenter enten har en form for optisk eller elektronisk stabilisering, flesker Casio til med begge deler og mer til. De har stabilisering på CCD-brikken, men i tillegg til det, har de en automatisk innstilling av ISO-verdi for å kompensere for bevegelser i motivet. De har også automatisk justering av ISO-verdi for å kompensere for lange lukkertider. Til slutt har de elektronisk stabilisering til bruk ved videoopptak.

Og mens vi snakker om videoopptak, så kan kameraet ta opp i 848 x 480 piksler med 30 bilder pr. sekund, altså i bredformat.

Vi venter på informasjon om pris og tilgjengelighet. Kameraet finnes også i svart.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen