71 leksikon i lomma

Sharp er kjent for å produsere både mobiltelefoner, håndholdte PCer og annet av snacks for lomma. Nå bygger de på porteføljen sin med det nye elektroniske leksikonet PW-C8000.

C8000 rommer en imponerende samling med kunnskap og fakta. Hele 71 forskjellige bøker og oppslagsverk er lagret i enhetens interne minne. Blant annet finner man fulle versjoner av leksikonet 'Encyclopedia Britannica' og den velkjente ordboken 'Oxford English Dictionary'. Enheten har også fått plass til mer obskure verk som 'Raising Flowers Q&A'.

Alt av data er behørig digitalisert, og man kan både hente opp bilder og spille av video på enhetens 5-tommers TFT-skjerm. Det er dessuten mulig å koble C8000 til TV-apparatet med en datakabel, slik at man kan betrakte innholdet på en stor og oversiktlig skjerm.

Skulle man ha behov for å fore inn mer data, slik som en ny e-bok eller et oppslagsverk, kan dette gjøres ved hjelp av et SD minnekort. Enheten kan også brukes til å se på bilder man har tatt med digitalkameraet, om dette skulle bruke kort i SD-format.

Lyd og musikk spilles av ved hjelp av enhetens innebygde høyttaler.

PW-C8000 er i utgangspunktet tiltenkt det japanske markedet. Siden enheten har full støtte for engelsk og rommer flere erke-engelske titler kan det nok allikevel tenkes at den også vil dukke opp utenfor Japans grenser.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen