6 millioner innlegg passert


Nok en milepæl er nådd for vårt diskusjonsforum - i slutten av april ble innlegg nummer seks millioner postet. I den anledning tar vi en titt på litt fakta om Diskusjon.no:

  • 2 millioner innlegg ble nådd i april 2004
  • 3 millioner innlegg ble nådd i november 2004
  • 4 millioner innlegg ble nådd i april 2005
  • 5 millioner innlegg ble nådd i oktober 2005
  • 87.000 registrerte medlemmer
  • Flest brukere pålogget samtidig: 1562 (13.03.2006)
  • Forumet er Norges nest største
  • ...og nummer 36 i verden når det gjelder trafikk

Tradisjonen tro gir vi en liten påskjønnelse til den heldige brukeren som postet det magiske innlegget. Innlegget ble postet den 27. april klokka 20:30, og med det vant brukeren "Fjott" en HW.no-piquet-skjorte.

Vi gratulerer vinneren! Samtidig må vi få benytte anledningen til å takke hver eneste forumbruker som deler sine kunnskaper med andre lesere og dermed bidrar til å holde kvaliteten på forumet høy.

Spennende tråder

Off topic-kategorien er som alltid svært populær. En av de mer interessante trådene her er Partibarometer for mai, hvor brukerne selv kan stemme på sitt parti.

Opp gjennom tiden har det vært en rekke avstemninger på forumet. Samme person som står bak partibarometeret, vår brukermoderator Dotten, har samlet de fleste av disse i tråden Gi din stemme på Diskusjon.no.

Kultur-kategorien byr på mye interessant lesning, blant annet finner vi tråden Mini-anmeldelse av den siste filmen du så, som etter mindre enn to år er oppe i nesten 7000 innlegg.

En annen spennende tråd er Anbefal en god lydbok - brukernes egne omtaler, der vår brukermoderator Simen1 forsøker å få flere brukere til å skrive omtaler om lydbøker.

E3 merkes på forumet

Som kjent ble spillmessen Electronic Entertainment Exposition (E3) avholdt i Los Angeles, og vårt søsternettsted Gamer.no dekket det hele. Entusiasmen blant forumbrukerne var stor, og alt rundt E3 ble diskutert opp og ned utallige ganger.

Til tider har det gått rimelig hett for seg blant brukerne, og moderatorene har hatt mer enn nok å gjøre. En av de mest populære trådene under E3 var E3 2006-pressekonferanser, hvor alt rundt pressekonferansene og lansering av nye produkter ble diskutert.

God diskusjon!

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen