64 GB minnepenn

Husker du fortsatt den tiden da en fortsatt brukte disketter hver gang en skulle ta med noe fra kompisens maskin? Den tiden er definitiv over, og siden da har USB-minnepenner overtatt rollen som lagringsmediumet som frakter alt du trenger i lommen.

Men enkelte trenger gjerne mer enn andre, og selv om du i dag kan få kjøpt 1 GB minnepenner på Rimi, er det fortsatt en rekke brukere som har behov for litt mer. Selskapet BUSlink kommer nå med en løsning som burde holde for de fleste; en 64 GB minnepenn.

64 GB tilsvarer i mange tilfeller harddisken som sitter i mange bærbare datamaskiner. Dermed kan minnepinnen fungere som total-backup, men også være løsningen for deg som driver mye med lyd og video, som krever store mengder plass. 64 GB minne holder for eksempel ikke til mer enn rundt 40 DVD-filmer.

For å ramse opp de øvrige spesifikasjonene, så kan det nevnes at minnepennen har USB 2.0-støtte. Noe annet ville vært galskap ettersom det da ville tatt dagesvis å fylle disken. Allikevel vil det nok ta et par timer. Disken skriver nemlig "kun" 15MB i sekundet.

Prisen for å få 64 GB i lommen er ikke akkurat liten. Rundt 34 000 kroner skal BUSlink ha av lommeboken din for å la deg slippe alle lagringsproblemer i overskuelig fremtid. Om det blir litt i meste laget, så kan alternativet være å gå for en av de billigere variantene, som for eksempel 16 GB-versjonen til 1500 dollar, eller rundt 10 000 kroner.

Minnepennene bestiller du her.

(Kilder: Engadget, BSUlink)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen