6230 med 1,2 Mpiksler

Det russiske nettstedet Mobile-Review har nå lagt ut spesifikasjoner og bilder av det de hevder skal være oppfølgeren til Nokia 6230. Den nye modellen skal få navnet Nokia 6230i, og vil by på en rekke nye funksjoner og forbedringer.

Nokia skal ha fått på plass et nytt 1,2 megapiksels kamera i 6230i, som vil kunne ta bilder i 1280 x 960 pikslers størrelse. Det er en firedobling av oppløsningen til kameraet i den opprinnelige modellen. Det ser dermed ut som om dette kan bli den tredje megapiksel-telefonen fra selskapet.

Den nye i-versjonen skal også ha økt oppløsning på skjermen, som mange kritiserte for å være for dårlig for en kamera og multimedia-telefon som 6230. TFT-skjermen til telefonen skal nå bestå av 128 x 160 punkter, som er en viss forbedring i forhold til originalens 128 x 128 punkter.

De lekkede bildene av 6230i viser dessuten en ekstra høyttaler som er montert i den ene siden på telefonen. Denne skal gjøre det mulig å produsere stereolyd, noe som både skal øke lydkvaliteten og volumet på ringetonene og høyttaler-funksjonen. Spill burde utvilsomt også kunne høste nytte av et slikt lydsystem.

Mobile-Review hevder til sist at vi vil se 6230i på markedet allerede i løpet av november. Det skulle i såfall tyde på en snarlig annonsering fra Nokia.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen