60 dager uten lading

60 dager uten lading

Dette fastslås i en ny rapport utarbeidet av sørkoreanske myndigheter. Informasjons- og kommunikasjonsdepartementet baserer rapporten på intervjuer med intet mindre enn 3500 av landets teknologieksperter, skriver avisen Herald Sun.

Superbatteriene skal ifølge den koreanske krystallkula være tilgjengelige i løpet av 2012.

Roboter i blodårene

Dersom du synes det hele lyder som en drøm, bør du ta en titt på det påfølgende utvalget av øvrige fremtidsvyer rapporten presenterer.

I løpet av 2015 skal det nemlig strømme lukter ut av pc-en din, noe som skal gi deg helt nye opplevelser når du surfer på Internett. Spesielle duftkassetter vil blande en rekke basisodører sammen på en måte som gjør at de dekker et bredt spekter av hverdagsluktene som omgir oss.

Og går du med symptomer på en alvorlig sykdom, så prøv å stagge dem frem til 2018. Da vil det ifølge rapporten nemlig finnes kirurgiske roboter som er så små at de kan transporteres gjennom blodårene dine.

Skuddsikre soldater

På den fantastiske listen finner vi også en spådom om at soldater innen 2015 vil bære skuddsikre uniformer som skifter utseende etter omgivelsene.

Kamuflasje og udødelighet i ett og samme produkt, hva mer kan man ønske seg når man skal ut i krigen?

Jo, vanntetthet. Merkelig nok listes nemlig også denne egenskapen opp som et karakteristikum soldatuniformen vil preges av om usle åtte år fra nå.

Soldater, gled eder!

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen