5 videoer for helgen
Teknofil

5 videoer for helgen

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Helgen er her, og for å få opp stemningen har vi funnet frem fem nettvideoer for deg.

Litt vel mye av det gode?
Tannlegen er noe de færreste av oss ser på med glede. Spesielt frykter mange barn denne opplevelsen. Etter erfaringer med hender inne i trass barnemunn er det mange tannleger som nok syns det hele fungerer langt bedre med litt bedøvelse. Det spørs likevel om ikke denne gutten har fått litt mye av det gode:


Ekte breakdance
Dagens breakdancere hevder deres favorittdans har opphav i amerikanske gettoer og er en form for fredelig kunne avgjøre territoriale feider mellom gjenger. Sannheten er tvert imot en helt annen. Denne videoen viser at det hele er inspirert av sovjetiske soldater. Det var nok få som kunne hamlet opp med disse gutta her:


Svensk Barne-TV tabbe
Amerikanske nyhetsreportere har det med å få lagt ut tabbene sine på nett. Et litt uheldig ord under direktesending og de er garantert  blant de mest sette på Youtube innen få timer. Men heller ikke programledere fra svensk barne-TV som ble sendt for syv år siden kan være sikre på at ikke gamle feil havner på nett:


Dårlig taper
Men det er ikke kun programledere i Barne-TV som sliter på svensk TV. Denne programlederen fra et svensk gameshow får litt å bryne seg på når gjesten nekter å innse at hun ikke vinner noen bil denne gang.


Mads Ousdals mest pinlige øyeblikk?
Men vi nordmenn bør kanskje være forsiktige med å le for høyt av gamle svenske TV-blødmer. Vi har nok av våre egne historiske klipp å ta av. Hva med da Mads Ousdal stilte opp for å breake og sparke rundt på en stakkars hamburger hos TV3 i 1992:


God helg!

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen